6 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

1.400 m² bedrijfsruimte te koop of te huur

Aalsmeerderweg 47
1432 CG Aalsmeer

€ 36.950 v.o.n.€ 250 per maand


Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing! Het project is inmiddels opleverd en er zijn nog slechts enkele units beschikbaar!

Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet, zijn er opslagunits met verschillende vloeroppervlaktes beschikbaar en wordt het terrein constant bewaakt. Ook is er een beheerder aanwezig en is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject. Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte.

Het complex ligt 1 minuut vanaf de onlangs geopende N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.

De gunstige koopsom (v.o.n), de waardevastheid, de lage onderhoudskosten en de fiscale mogelijkheden (informeer bij uw financieel adviseur naar de mogelijkheden van investeringsaftrek) maken de aanschaf van een opslagunit tot een waardevolle investering.

Wat betreft het vloeroppervlak kunt u kiezen uit drie verschillende opslagunits: M, L en XL. Daarnaast is het mogelijk om extra ruimte te creëren door het plaatsen van een entresol of door units te schakelen. De units zijn maar liefst bijna 8 meter hoog!

Prijzen koop (genoemde prijzen zijn vrij op naam, excl. BTW en servicekosten en excl. aansluitkosten water en elektra):

 • Unit M: ca. 32 m² / ca. 253 m³ / € 36.950,-
 • Unit L: ca. 51 m² / ca. 404 m³ / € 59.950,-
 • Unit XL: ca. 76 m² / ca. 604 m³ / € 84.950,-

Prijzen huur (genoemde prijzen zijn excl. BTW en servicekosten en excl. aansluitkosten water en elektra):

 • Unit M: ca. 32 m² / ca. 253 m³ / € 250,- per maand
 • Unit L: ca. 51 m² / ca. 404 m³ / € 395,- per maand
 • Unit XL: ca. 76 m² / ca. 604 m³ / € 545,- per maand

Iedere koper wordt naast eigenaar van de opslagunit(s) lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) ‘Storage Center Aalsmeer’. In de servicekosten worden onder andere verwerkt:

 • Algemene voorzieningen
 • Dagelijks onderhoud
 • Verzekeringen
 • Administratieve lasten
 • Reserveringen groot onderhoud

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op