7 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

176 m² winkelruimte te huur

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

€ 325 per m² per jaar


Gelegen in het Stadshart van Amstelveen wordt momenteel te huur aangeboden een zeer nette winkelruimte met goede frontafmeting ter grootte van ca. 176 m² v.v.o. De winkel is gelegen op een uitstekende zichtlocatie en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer.

Naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn ondermeer Scotch & Soda, MyCom, Paul Warmer, vanDyck Experience Store, Eyewish, Martinez chocolaterie en diverse kleding- en schoenenzaken.

Parkeergelegenheid:
Mogelijkheid tot aanbieden van parkeerplaatsen in de garage van het tegenover liggende appartementen complex genaamd “Cortille”. Daarnaast is er voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving, op de openbare weg of in nabij gelegen parkeergarages. Ten slotte bestaat de mogelijkheid parkeervergunningen te verkrijgen bij de Gemeente Amstelveen.

Voorzieningen:
Het object wordt casco verhuurd.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Stadshart” zijn detailhandel, dienstverlening en horecavoorzieningen typen I, II en III toegestaan.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:

Gelijk aan 3 maanden huurverplichting + servicekosten + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ (model 2012).

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 540,- per maand, exclusief BTW en gelden ondermeer ten behoeve van, gas-, elektra-, waterverbruik, glasbewassing buitenzijde en onderhoud installaties.

Bijzonderheden:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op