4 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

184 m² kantoorruimte te koop of te huur

Tiengemeten 1-3
1181 CN Amstelveen

€ 300.000 k.k.€ 23.500 per jaar


Op centrale locatie in Amstelveen, in directe nabijheid van de Beneluxbaan en openbaar vervoer voorzieningen, wordt momenteel een kantoorruimte ter grootte van ca. 184 m² te huur of te koop aangeboden. De zelfstandige ruimte op de begane grond biedt uitstekende mogelijkheden voor het laagdrempelig opstarten van een eigen kantoor. De diverse winkels aan de ‘Rembrandtweg’ (o.a. Jumbo supermarkt, Gall&Gall en slagerij Astrid Drenthe) en winkelcentrum 'Kostverloren', maken het eveneens een zeer aantrekkelijke locatie om kantoor te houden.

Bereikbaarheid:
Het hoekobject kent per auto een uitstekende ligging en goede bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam (s109), Schiphol en Utrecht via de rijkswegen A2, A4 en A9. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De metrostations ‘Kronenburg’ en 'Zonnestein' zijn op loopafstand gelegen, alwaar de (sneltram)lijnen 5 en 51 een directe verbinding vormen richting o.a. Amsterdam Centraal Station en Amstelveen Stadshart.

Indeling:

Zelfstandige entree, twee grote kantoorkamers, een drietal spreekkamers en één open spreekkamer, een tussenhal, pantry en een toilettengroep. Ook is er opslag/archiefruimte aanwezig.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Noord West” is het object bestemd te worden gebruik t.b.v. kantoorgebruik.

Parkeergelegenheid:
Voldoende vrij parkeren in de directe omgeving.

Voorzieningen:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. De tapijttegels zijn in overleg over te nemen van de voorgaande huurder.

Huurtermijn:

In overleg.

Huurprijsindexering:

De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:

Gelijk aan 3 maanden huurverplichting + servicekosten.

BTW:
Niet van toepassing.

Servicekosten / overig:
De servicekosten bedragen circa € 150,- per maand en het voorschot t.b.v. de stookkosten bedraagt € 75,- per maand. Beide bedragen gelden als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Contract:

Gebaseerd op het standaard model ROZ (2015).

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg. Op korte termijn mogelijk.

Bouwjaar:
Omstreeks 1960.

Betalingen:
Huur per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op