6 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

248 m² kantoorruimte te huur

Groenhof 113
1186 EX Amstelveen

€ 100 per m² per jaar


Centraal gelegen kantoor-/praktijkruimte van totaal ca. 248 m² BVO (incl. ca. 47 m² BVO gemeenschappelijke ruimte) met MAATSCHAPPELIJKE bestemming gesitueerd in winkelcentrum Groenhof in de wijk Groenelaan. De kantoorruimte is gelegen op de 2e en tevens bovenste etage en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse snelwegen, Schiphol, Amsterdam en het centrum van Amstelveen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 50 m². Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Winkelcentrum Groenhof kent een grote toeloop van omwonenden mede door de vestiging van bekende winkelformules als Albert Heijn, Jumbo en Bruna. Verder bevindt zich in het centrum een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde kleinere zelfstandigen. Direct voor de kantoorruimte is een plein met diverse eetgelegenheden.

Installaties/voorzieningen:
De kantoor-/praktijkruimte is in de huidige indeling voorzien van de navolgende zaken:

  • Entree/hal op de begane grond met directe toegang tot de lift;
  • Liftinstallatie;
  • Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
  • Airconditioning op de gehele verdieping;
  • Dubbele gemeenschappelijke toiletgroep (heren/dames);
  • Geïsoleerde beglazing met te openen ramen;
  • De ruimte wordt in de huidige staat als casco opgeleverd.

Bereikbaarheid:
Het kantoorpand is centraal gelegen, waardoor een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amstelveen Stadshart, Amsterdam en Luchthaven Schiphol is gewaarborgd. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Diverse buslijnen (bus 146, 149, 199 en 354) en sneltram 51 (halte ‘Sportlaan’) bevinden zich op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Voldoende vrij parkeren in de nabije omgeving.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Huurcontract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:

€ 25,95 per m² per jaar, excl. BTW, zijnde een voorschotbedrag op basis van nacalculatie, onder meer ten behoeve van elektra, gas, water en onderhoud diverse in het complex aanwezige installaties.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Amstelveen Zuid-Oost’ kent het object de bestemming ‘Centrumdoeleinden’ en is specifiek bestemd voor maatschappelijke doeleinden.

Bijzonderheden:

  • Definitieve goedkeuring en gunning verhuurder voorbehouden.
  • Huurder erkent een gebouw te huren waarin zich meerdere huurders bevinden. Huurder realiseert zich dat de toegang naar de noodtrap plaatsvindt via het gehuurde. Huurder dient te allen tijde de doorgang naar de noodtrap vrij te houden voor de overige huurders.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op