3 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

260 m² kantoorruimte te huur

Boeingavenue 201-219
1119 PD Schiphol Rijk
32x32 garage
92

€ 550 per maand


Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol-Rijk worden op de 2e en 3e verdieping, met direct uitzicht op de dynamische Luchthaven Schiphol, diverse modern ingerichte, kleinschalige kantoorunits op flexibele basis tegen een ondernemersvriendelijke huurprijs aangeboden. Daarnaast is op de 4e verdieping een ruimte van ca. 689 m² beschikbaar.

In de huidige markt zijn veel ondernemers op zoek naar de beste oplossing voor kleinschalige en toch representatieve huisvesting: in gebouw "Columba" is huren in een gloednieuw kantoor al mogelijk vanaf € 550,- per maand 'all-in' excl. BTW! "Columba" kent geen lange en saaie gangen, maar lichte en afwisselende ruimtes met een prettige bedrijvigheid van diverse ondernemers. Daarnaast is de entree zeer recent gerenoveerd en heeft een bedrijfsrestaurant (voorzien van WiFi) op de begane grond haar intrek genomen.

Opleveringsniveau:
De flexibele units zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en variëren qua grootte van ca. 30 m² tot 129 m² en zijn allen voorzien van: mechanisch ventilatiesysteem met topkoeling, nieuwe scheidingswanden, nieuwe vloerbedekking, nieuw systeemplafond met verlichtingsarmaturen, internet (glasvezel!) toegankelijkheid, te openen ramen v.v. isolerende beglazing, gemeenschappelijke pantry en luxe sanitaire ruimte, mogelijkheid gebruik centrale vergaderfaciliteiten, representatieve entree met natuurstenen vloer, dubbele liftinstallatie.

Bereikbaarheid:
"Columba" is gelegen op het businesspark ‘Starparc’ direct naast de Kaagbaan van Luchthaven Schiphol en is o.a. bereikbaar via de N201, op enkele minuten van de Rijksweg A4/A5 Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Tevens is het kantoor eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. Het openbaar vervoer van en naar Schiphol-Rijk is uitstekend. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits per kwartier. Het park heeft twee haltes in de directe omgeving van "Columba" voor o.a. buslijn 181, 187, 198 en 287.

Beschikbaarheid:
Voor verhuur zijn momenteel onderstaande flexibele kantoorunits beschikbaar. Onderstaande oppervlakte is inclusief een aandeel in de algemene ruimte en betreffen circa maten.
2e verdieping:

  • Unit 6 - 36,2 m² € 595,- excl. BTW per maand
  • Unit 12 – 30,4 m² € 550,- excl. BTW per maand

3e verdieping:

  • Unit 4– 30,9 m² € 550,- excl. BTW per maand (beschikbaar per 01-11-2017)

Parkeren:
"Columba" kent uitstekende gratis (!) parkeervoorzieningen op openbaar terrein direct voor het complex.

Oplevering:
De units zijn per direct beschikbaar. Informeert u naar de mogelijkheden!

Huurtermijn:
De scherpe prijzen, uitstekende oplevering en representatieve uitstraling van "Columba" gaan uit van een minimale huurtermijn van 1 jaar met flexibele verlenging- en opzeggingsmogelijkheden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden 'all-in' huurverplichting te vermeerderen met BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Servicekosten:
In ‘all-in’ huurprijs, met uitzondering van de 4e verdieping. Servicekosten bedragen aldaar € 35,- per m² per jaar, excl. BTW.

Bijzonderheden:
Definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op