3 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

490 m² kantoorruimte te huur

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
32x32 garage
70

€ 145 per m² per jaar


Op een strategische ligging in Amstelveen met diverse buslijnen en de sneltramhalte 51 op loopafstand, wordt te huur aangeboden zeer representatieve kantoorruimten gelegen aan de Startbaan 8.

De kleinschalige mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw maken het mogelijk uw onderneming een eigen identiteit te geven. De entree op de begane grond is levendig en representatief, mede dankzij de aanwezigheid van een business center. Een gastheer/gastvrouw is permanent aanwezig om gasten door te verwijzen.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt 3.600 m² v.v.o. Voor de langere termijn zijn vanaf ca. 100 m² diverse metrages voor gebruikers reeds ingedeeld beschikbaar en/of realiseerbaar. Tevens zijn op de begane grond een eerste verdieping kleinschalige flexkantoren vanaf ca. 16 m² aanwezig, welke worden geëxploiteerd door het ondernemingscentrum.

Voor meer informatie omtrent beide varianten of een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Bereikbaarheid:
Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen, waardoor een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam en Luchthaven Schiphol is gewaarborgd. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad.
Metrostation Marne is lopend binnen 8 minuten bereikbaar. Vanaf hier is een directe verbinding met o.a. Amsterdam Centraal Station en NS station ZUID/WTC mogelijk.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur geldt de volgende beschikbaarheid:

 • Begane grond en eerste verdieping: in overleg;
 • Tweede verdieping: ca. 491 m² beschikbaar.

Voorzieningen:
Het object zal worden opgeleverd inclusief o.a.:

 • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
 • Sanitaire groep;
 • Pantry per verdieping
 • Lift;
 • Topkoeling;
 • Zonwering;
 • Vloerbedekking;
 • Scheidingswanden;
 • Bedrijfsrestaurant;
 • Auditorium, trainings- en vergaderruimte;
 • Uitstekende beveiligingsvoorzieningen.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 aansluitende optiejaren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met B.T.W.

B.t.w.:
Alle in deze brochure genoemde prijzen zijn exclusief te betalen B.T.W. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met B.T.W. wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten / overig:
€ 35,-- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Opzegtermijn:
12 maanden

Betalingen:
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit

Huurprijs:
Kantoorruimte: € 145,- per m² vvo, excl. BTW
Parkeren: € 900,- per plaats per jaar, excl. BTW

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op