4 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

360 m² kantoorruimte te huur

De Cuserstraat 83-91
1081 CN Amsterdam
32x32 garage
57

€ 285 per m² per jaar


Op een schitterende locatie, zeer centraal gelegen aan de doorgaande Amstelveenseweg tussen Amstelveen en Amsterdam Buitenveldert, is in het Cuserpark complex een hoogwaardig kantorenpark bestaande uit vier kantoorpaviljoens gerealiseerd.

Gesitueerd aan een besloten parkachtig plein worden diverse kantoorruimtes te huur aangeboden. Direct onder de complexen bevinden zich ruime parkeergarages met directe toegang tot de gebouwen.

Met een goede bereikbaarheid en uitstekende parkeernorm (57 plaatsen, 1:65) biedt deze kantooromgeving alles wat een zichzelf respecterende organisatie zich kan wensen.

Oppervlakte:
De Cuserstraat 85:
eerste verdieping: ca. 360 m² v.v.o. kantoorruimte

Huurprijs:
€ 285,- per m² per jaar, excl BTW.

Bereikbaarheid:
Het object kent per auto een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van o.a. Amstelveen, Amsterdam en Luchthaven Schiphol door middel van de S108, A9 en A10. VU Medisch Centrum en het Stadshart van Amstelveen zijn binnen 5 minuten te bereiken. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, o.a. middels diverse bushaltes en een tramhalte om de hoek met snelle verbindingen naar Amsterdam Centraal, Amstel Station, Amstelveen Centrum en Luchthaven Schiphol.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 aansluitende optiejaren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

BTW:
Alle in deze brochure genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten / overig:
€ 40,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Opzegtermijn:
12 maanden

Betalingen:
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op