3 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

51 m² kantoorruimte te huur

Runmoolen 29-A
1181 NZ Amstelveen

€ 750 per maand


Op centrale locatie net ten noorden van het Stadshart Amstelveen in de wijk Elsrijk Oost, in directe nabijheid van de Beneluxbaan en openbaar vervoer voorzieningen, wordt een kantoorruimte ter grootte van ca. 51 m² te huur aangeboden. De zelfstandige ruimte op de begane grond biedt uitstekende mogelijkheden voor het laagdrempelig vestigen van bijvoorbeeld een eigen kantoor.

Bereikbaarheid:
Het hoekobject kent per auto een uitstekende ligging en goede bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam (s109), Schiphol en Utrecht via de rijkswegen A2, A4 en A9. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen.

Het centrale busstation van Amstelveen ligt op minder dan 10 minuten lopen en metrostations 'Zonnestein' en ‘Onderuit’ zijn eveneens op korte loopafstand gelegen, alwaar de (sneltram)lijnen 5 en 51 een directe verbinding vormen richting o.a. Amsterdam Centraal Station en Amstelveen Stadshart.

Indeling:

Zelfstandige entree, twee grote kantoorkamers (mogelijkheid tot verdere opsplitsing) met veel daglicht, een pantry en toiletgroep.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan is het object bestemd te worden gebruik t.b.v. kantoorgebruik. In overleg is er eventueel de mogelijkheid tot praktijk.

Parkeergelegenheid:
Voldoende (betaald) parkeren in de directe omgeving en/of middels een parkeervergunning voor ondernemers.

Voorzieningen:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, derhalve voorzien van: isolerende beglazing, nieuwe vloerafwerking, kabelgoten voorzien van elektra, mechanische ventilatie, pantry voorzien van close-in boiler, eigen meters gas, water en elektra.

Huurtermijn:

In overleg.

Huurprijsindexering:

De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:

Gelijk aan 3 maanden huurverplichting + servicekosten.

BTW:
Van toepassing.

Servicekosten:
€ 45,- per maand.

Contract:

Gebaseerd op het standaard model ROZ (2015).

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg. Op korte termijn mogelijk.

Betalingen:
Huur per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op