3 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

96 m² kantoorruimte te huur

Dorpsstraat 36
1182 JE Amstelveen

€ 800 per maand


Op schitterende locatie, gelegen midden in de oude dorpskern van Amstelveen worden diverse karakteristieke ruimtes aangeboden in de voormalige Nederlands Hervormde Dorpskerk. Door de centrale ligging op loopafstand van het Amsterdamse Bos, Van der Togt museum en de gezellige winkels en horeca van ’t Oude Dorp is deze locatie zeer aantrekkelijk voor haar gebruikers en te ontvangen bezoek. Het object is nog één van de weinige oude elementen in de Dorpsstraat en geldt als beeldbepalend oriëntatiepunt binnen de gemeente. De kerk, oorspronkelijk gebouwd in 1866, is zowel constructief als esthetisch in moderne stijl, maar met behoud van vele authentieke details gerenoveerd tot representatieve (praktijk)ruimtes met maatschappelijke bestemming.

De units variëren in afmeting van ca. 16 tot 32 m² excl. omslag van de algemene entree, gemeenschappelijke wachtruimte en sanitaire voorzieningen. In overleg bestaat de mogelijkheid meerdere units met elkaar te combineren om zodoende een kleinschalige groepspraktijk te huisvesten. Het gebouw is ingericht middels een royaal voorportaal met gemeenschappelijke ontvangst en wachtruimte voor bezoekers. Het daglicht door authentieke glas-in-lood ramen in de units en zicht op hoge plafonds met authentieke spanten zorgen voor een unieke beleving in dit onderscheidende concept.

Het object is goed bereikbaar, onder meer via de dichtbij gelegen op- en afrit van de Rijksweg A9 (Amstelveen centrum), de N232 van en naar Schiphol en de s108 naar Amsterdam Buitenveldert. In de directe omgeving zijn diverse buslijnen naar Amsterdam, Schiphol en het busstation van Amstelveen aanwezig.

In de vleugel aan de achterzijde van de kerk is een moderne, grootschalige tandartsenpraktijk gevestigd.

Oplevering:
De units zijn per direct beschikbaar. Informeert u naar de mogelijkheden!

Huur:

  • voor unit van 16 m² € 800,-- per maand;
  • voor dubbele unit van 32 m² € 1.400,-- per maand

Huurtermijn:
In overleg.

Huurcontract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ, aangevuld met bijzondere voorwaarden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting.

BTW:
Er is geen BTW over de huur verschuldigd.

Servicekosten:

Voor het door verhuurder verrichten van leveringen en diensten ten behoeve van huurder, is huurder aan verhuurder een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 75,- per unit per maand.

Beschikbaar:
Unit 1 - VERHUURD
Unit 2 - BESCHIKBAAR (ca. 16 m²)
Unit 3 - VERHUURD
Unit 4 - VERHUURD
Unit 5 - BESCHIKBAAR (ca. 16 m²)
Unit 6 + 7 - BESCHIKBAAR (dubbele ruimte, ca. 32 m²)
Unit 8 - BESCHIKBAAR (ca. 16 m²)
Unit 9 + 10 - BESCHIKBAAR (dubbele ruimte, ca. 32 m²)

Bijzonderheden:

  • Unieke mogelijkheid voor (al dan niet kleinschalige) (praktijk)ruimte in een Gemeentelijk Monument.
  • Aanvaarding in overleg, verhuur geschiedt onder voorbehoud van gunning door de verhuurder.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op