5 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

bouwgrond te koop

Handelsweg 17
1422 DW Uithoorn

€ 189.000 k.k.


Nabij Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en de veiling Aalsmeer is langs de Amstel het bedrijventerrein Uithoorn gelegen. Op dit bedrijventerrein is, aan de Handelsweg, gunstig gelegen aan de huidige ontsluiting van het industriepark van Uithoorn en dicht bij de afrit van de N201, nog een laatste kavel beschikbaar.

Drie kavels zijn verkocht. De resterende kavel wordt separaat en zonder bouwplan aangeboden: een perfecte locatie voor uw eigen bedrijfs- of kantoorruimte. De ruime bestemmingsmogelijkheden (geen bouwplicht!) laten veel functies toe. Graag overleggen wij met u over de mogelijkheden.

Het is overigens mogelijk een bouwplan naar uw wensen turn-key te realiseren. Indien u daar belangstelling voor heeft, vernemen wij dat graag. Middels de ruime bestemmingsmogelijkheden, zijn diverse bedrijfsvoeringen mogelijk.

Onderstaande prijslijst geeft nadere informatie met betrekking tot het oppervlak en de koopsom.

Nummer Oppervlak Extra oppervlak Koopsom Status
kavel: netto ca. mandelig
Kavel 2 727 m2 239 m2 € 189.000,- Beschikbaar

Bovengenoemde koopsommen zijn kosten koper, exclusief te betalen B.T.W. De koopsommen zijn gebaseerd op de kavels in de huidige onbebouwde staat, zoals zij nader in deze brochure omschreven zijn. Het is echter mogelijk een kavel te bebouwen met kantoor- of bedrijfsruimte: graag maken wij voor u een offerte.
Aan de inhoud van deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. De opgegeven kaveloppervlakten zijn indicatief. In het aangebodene behoort tevens een deel van de ontsluiting naar de Handelsweg (informatie hierover wordt u nader door de makelaar verstrekt). Alle voorgaande prijslijsten zijn hiermee vervallen.

Indien u nadere informatie wilt of interesse heeft in koop, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Verkoop geschiedt onder goedkeuring Janssen de Jong Vastgoed B.V.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op