2 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

660 m² kantoorruimte te huur

Amsterdamseweg 108-110
1182 HH Amstelveen

€ 115.000 per jaar


Op schitterende locatie, gelegen aan één van de belangrijkste verkeersaders van Amstelveen en in directe nabijheid van het Stadshart, wordt momenteel te huur aangeboden een in stijl verbouwde kantoor-/showroomruimte ter grootte van in totaal 660 m² v.v.o.

Het object bestaat uit een fraai verbouwde voormalige dijkwoning uit circa 1925 welke smaakvol ingericht is als kantoorruimte. De begane grond bestaat uit een open werkvloer aan de achterzijde en een separate kantoorkamer met fraaie raampartij aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn 2 werk-/vergaderkamers gesitueerd. Onder dit gedeelte is een goed toegankelijke kelder aanwezig ten behoeve van archief-/opslagruimte.

Omstreeks 1950 is de huidige showroomruimte aangebouwd en verbonden met de voormalige woning. Hierdoor is een multifunctionele ruimte ontstaan welke zowel voor verkoop (showroom) als kantoordoeleinden gebruikt kan worden.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden ten behoeve van het uitoefenen van uw onderneming op deze unieke locatie.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt 660 m² v.v.o. (NEN-2580 meetrapport aanwezig), als volgt verdeeld:

  • souterrain: 330 m² v.v.o. (waarvan ca. 95 m² archief-, techniek- en opslagruimte);
  • parterre: 273 m² v.v.o.;
  • 1e verdieping: 57 m² v.v.o.

Bereikbaarheid:
Het pand kent een uitstekende ligging ten opzichte van Amsterdam, Luchthaven Schiphol en het Stadshart Amstelveen. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Busstation “Molenweg” (lijn 149 en 241) en busstation “KLM Hoofdkantoor” (lijnen 186, 187, 216 en 241) zorgen voor een uitstekende verbinding richting het Stadshart, Amsterdam Zuid en Schiphol.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Amstelveen Noord West’ kent het object de bestemming ‘Gemengde Doeleinden’ en is derhalve bestemd ten behoeve van: detailhandel; dienstverlening; maatschappelijke voorzieningen; kantoren en wonen.

Huurtermijn:

Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein is ruimte voor tenminste 4 auto’s. Daarnaast is er voldoende vrij parkeren in de nabije omgeving.

Huurprijsindexering:

De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:

Gelijk aan 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten / overig:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers.

Contract:

Gebaseerd op het standaard model ROZ.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden:
Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de eigenaar / verhuurder van het pand.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op