2 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

150 m² kantoorruimte te huur

Parlevinker 15
1186 ZA Amstelveen

€ 1.500 per maand


Boven het kleinschalige winkelcentrum Waardhuizen (o.a. Coop Supermarkt, Verspaleis, Speelgoedwinkel Het Ganzenbord) bieden wij op de eerste verdieping een fraaie KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE te huur aan. De ruimte is onderverdeeld in twee verdiepingen, elk ter grootte van ca. 75 m² en staan middels een interne trap met elkaar in verbinding. Het object is vanuit de algemene entree met bellentableau zowel d.m.v. lift als trap te bereiken. Openbaar vervoer (tram 51 en bus) bevinden zich op loopafstand.

Installaties / voorzieningen:
Het object zal casco worden verhuurd, maar opgeleverd inclusief o.a.:

  • gestucte plafonds met tl-armaturen;
  • c.v.-ketel met verwarming d.m.v. radiatoren;
  • eigen pantry;
  • toilet;
  • draai-/kiepramen met isolerend glas;
  • intercominstallatie.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid, direct voor het pand.

Bereikbaarheid:
Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen, waardoor een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amstelveen Stadshart, Amsterdam en Luchthaven Schiphol is gewaarborgd. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Diverse buslijnen bevinden zich op ca. 3 minuten loopafstand.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg. Op korte termijn mogelijk.

BTW:
Huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd, teneinde het financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden huurverplichting inclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten:

€ 100,- per maand excl. BTW ten behoeve van: periodiek onderhoud C.V.-installatie; bijdrage kosten algemene verlichting inclusief verbruikskosten; ontstoppingsfonds; schoonmaak centrale entree; periodiek onderhoud centrale bel installatie; periodiek onderhoud lift installatie inclusief verbruiks- en alarm kosten; glasverzekering. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurcontract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ (januari 2015).

Bijzonderheden:
Definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op