4 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

688 m² kantoorruimte te huur

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
32x32 garage
70

€ 160 per m² per jaar


Op een strategische ligging in Amstelveen met diverse buslijnen en de sneltramhalte 51 op loopafstand, wordt te huur aangeboden een zeer representatieve, zelfstandige kantoorruimte op de 2e verdieping gelegen aan de Startbaan 8.
Dit kantoorgebouw maakt het mogelijk uw onderneming een eigen identiteit te geven.
De entree op de begane grond is levendig en representatief, mede dankzij de aanwezigheid van een business center. Een gastheer/gastvrouw is permanent aanwezig om gasten door te verwijzen.

Voor de verhuur is momenteel ca. 688 m² vvo (incl. aandeel algemene ruimte) beschikbaar welke flexibel is in te delen door middel van diverse royale kantoorkamers. Deze kantoorruimte is zelfstandig en maakt geen deel van uit van het business center.

Bereikbaarheid:
Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen, waardoor een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam en Luchthaven Schiphol is gewaarborgd. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Metrostation Marne is lopend binnen 8 minuten bereikbaar. Vanaf hier is een directe verbinding met o.a. Amsterdam Centraal Station en NS station ZUID/WTC mogelijk.

Vloeroppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt 688 m² op de 2e verdieping.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Voorzieningen:
Het object zal worden opgeleverd inclusief het huidige inbouwpakket o.a.:

  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • Sanitaire groep;
  • Pantry;
  • Lift;
  • Topkoeling;
  • Zonwering;
  • Vloerbedekking;
  • Scheidingswanden.

Op de begane grond zijn een gemeenschappelijk bedrijfsrestaurant, trainings- en vergaderruimte aanwezig. Een auditorium bevindt zich in het souterrain.

Contract:
Gebaseerd op het standaard model ROZ, model 2015.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Betalingen:
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Bankgarantie/waarborgsom:

Gelijk aan 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten/overig:
€ 35,- per m² vvo per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie.

Bijzonderheden:
Gunning verhuurder voorbehouden.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op