4 Bezoekers hebben dit bedrijfsobject vandaag bekeken!

835 m² winkelruimte te huur

Sandbergplein 24
1181 ZX Amstelveen

€ 150 per m² per jaar


In het Stadshart van Amstelveen wordt het voormalige Congresgebouw herontwikkeld tot drie separate (winkel) units. Het gebouw zal voorzien worden van hoogwaardige glazen geveldelen, waardoor een transparant geheel ontstaat. De hoekunit zal in gebruik worden genomen door ABN AMRO en de andere twee units zijn beschikbaar voor verhuur. De units zijn verdeeld over 2 verdiepingen, bestaande uit een begane grond van ca. 401 m² v.v.o. en een eerste verdieping van ca. 434 m² v.v.o., tezamen vormend een vloeroppervlakte van ca. 835 m² v.v.o. en zijn beschikbaar per 1 september 2017.

Het Sandbergplein vormt één van de entrees van het Stadshart en is met de ligging aan de Keizer Karelweg uitstekend te bereiken middels de ondergelegen Q-Park ‘Stadspleingarage’. Het gebouw is omgeven door ondermeer het Cobra Museum, de Bijenkorf en het Stadsplein met culturele (Schouwburg Amstelveen, muziekschool, bibliotheek en kunstuitleen) en horeca invullingen (diverse cafés en restaurants met gezellige terrassen op het centrale plein).

Oppervlakte:

  • begane grond: ca. 401 m² v.v.o.
  • eerste verdieping: ca. 434 m² v.v.o.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Amstelveen Stadshart’: ‘Centrum’, derhalve ondermeer bestemd ten behoeve van: detailhandel, kantoren en dienstverlening. Nadere informatie over het bestemmingsplan vindt u op de website van de gemeente Amstelveen.

Contract:
Verhuurder beschikt over een eigen model huurovereenkomst.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, doch niet eerder dan 1 september 2017.

Betalingen:
Huur en servicekosten per kwartaal vooruit.

Huurtermijn:
10 jaar + 5 optiejaren.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:

Gelijk aan 3 maanden huurverplichting + servicekosten + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW.

Servicekosten:
€ 60,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bijzonderheden:
Goedkeuring c.q. gunning eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op